Szerszám nagykereskedés

A profik szerszámai

A YOKITO széles termékskáláján olyan szerszámok vannak, amelyek nem csak megfelelnek az ISO es DIN szabványoknak, hanem több esetben az előirtnál is jobb mutatókkal rendelkeznek és komoly igénybevételre képesek. Mindegyik YOKITO szerszam a legkorszerűbb innovácios anyagokból készül. Olyanokbol, mint a krómvanádiumos acélötvözet vagy vanádium molibdénes acélötvözet. Ezek az anyagok a szerszámok rendkívüli tartósságát és a hosszú élettartamot biztosítják. Mindegyik bitfej kizarólag S2 tipusú acélötvozetből (szilikon, krómvanádiuml és molibdén tartalmú acél ötvözet) keszül. Emiatt sokkal előnyösebb mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a hagyomanyos krómvanádiumos acélötvözet. Mindegyik YOKITO szerszám alapos ellenőrzésen esik át a gyártás minden szaka-szában. Termékeink rendkíivül jó minőséget azzal is igazoljuk, hogy szinte minden termékcsoportra élettartam garanciát vállalunk. A helyesen használt kéziszerszám meghibásodasa esetén ez azonnali cserét, vagy ingyenes javítast jelent.
A YOKITO az igazi ipari felhasznalasra való szerszám, mely a nagy megterhelés és komoly igénybevétel közben is jól bizonyít. Ez vevőkörünk folyamatos bővülésének oka. Rengeteg autójavító műhely megbizonyosodott már a gyakorlatban is szerszámaink rendkívul jó minősegéről. Fontos megjegyezni, hogy szerszámainkat igazán kedvező áron kínáljuk vevőinknek.
A YOKITO szerszámok termékskálája bővitésén folyamatosan dolgozunk.

Szívesen látjuk Önt és cégét partnereink körében.

  Adobe PDF Reader letöltéséhez kattintson a linkre: Adobe link    
           

A YOKITO szinte minden termékcsoportjára élettartam garanciát adunk. Abban az esetben, ha gyári hiba fordult elő, akkor ingyenes javítást, vagy csere-garanciát biztosítunk a hivatalos viszonteladóinknak. A következő feltételek a lehetséges félreértések és az ebből adódó esetleges konfliktusok elkerülése érdekében készültek:
1. Dugókulcs fejek. A normál használati szabályok betartása esetén a termék használatának teljes időtartamára cseregaranciát vállalunk. A dugókulcs fejek kézi meghajtására szabványos hajtókarok (racsnik és hosszbitók) készültek. Nem megengedett a szabványosnál nagyobb hosszabitók használata az erőkar meghosszabbításának céljából. Ha nagyobb méretű dugókulcs fejekre való hosszabbítókat használunk a kisseb dugókulcs fejekhez, akkor számolni kell azzal, hogy ez az előírt túlterhelési határ túllépéshez vezethet és a szerszám tönkretételét, meghibásodását eredményezheti. Nem megengedett a szerszám ütése, vagy hasonló jellegű dinamikus megterhelése, illetve ütéses alapon működő hajtás használata.
2. Bitfejek. A normál használati szabályok betartása esetén, a vásárlást követő 12 hónapban cseregaranciát vállalunk a termékre. A termék használata közben, természetes módón keletkezett, munkafelületi kopás nem lehet a termék cseréjének oka.
3. Racsnik. A normál használati szabályok betartása esetén, a vásárlást követő 12 hónapban cseregaranciát vállalunk a termékre. Számolni kell azzal, hogy a racsnik nem alkalmasak az erősen korrodált kötések szétcsavarozására. Nem megengedett a szabványosnál nagyobb hosszabitók használata az erőkar meghosszabbításának céljából. Ez az előírt túlterhelési határ túllépéshez vezethet és a racsnik belső szerkezetének tönkretételét, eredményezheti.
4. Hajtókarok, hosszabbítók, kardán átalakítók, T-kulcsok, kerékkulcsok, átalakítók, adapterek. A normál használati szabályok betartása esetén a termék használatának teljes időtartamára cseregaranciát vállalunk. Nem megengedett a szabványosnál nagyobb hosszbitók használata az erőkar meghosz-szabbításának céljából. Továbbá nem megengedett a nem szabványos illesztésekkel rendelkező kellékek használata. Ezek az előírt túlterhelési határ túllépéshez vezethetnek és a szerszám meghibásodását, okozhatják. Nem megengedett az ütéses, vagy hasonló jelegű szerszámok dinamikus megterhelése.
5. Csavarhúzók, imbuszkulcsok. A normál használati szabályok betartása esetén a termék használatának teljes időtartamára cseregaranciát vállalunk. Nem megengedett a szerszám hajlításos, vagy ütéses jelegű megterhelése.
6. Villáskulcsok. A normál használati szabályok betartása esetén a termék használatának teljes időtartamára cseregaranciát vállalunk. Nem megengedett a szabványosnál nagyobb hosszabitók használata az erőkar meghosszabbításának céljával, továbbá nem megengedet az ütéses, vagy hasonló jellegű szerszámok dinamikus megterhelése.
Nem cserélhetők, vagy garanciálisan nem javíthatók azok a szerszámok, amelyek elvesztették a működőképességüket a
következő események következtében:
• a termék használata közben, természetes módón munkafelületi kopás keletkezett (kivéve rendkívül gyors kopás) ;
• a termék ütéses, vagy hasonló jellegű dinamikus megterhelésnek volt kitéve;
• a termék használata közben az előírt terhelési határ túl lett lépve;
• a termék bármilyen, nem rendeltetésszerű használata;
• a termék vegyileg agresszív, vagy magas páratartalmú környezetben való használata, vagy tárolása esetén.

© Copyright Maxpo-szerszam.hu 2009